Hvorfor blodtypekost?

For nogle år siden blev jeg bevidst om, at mit helbred ikke var så godt, som jeg gik og troede. Mit immunforsvar var lavt og derfor modtagelig overfor sygdom. Som et supplement til den hjælp jeg kunne få hos lægerne, søgte jeg selv hjælp hos Knut T. Flytlie, som gav mig råd om vitaminer og blodtypekost.

Mine erfaringer med at spise efter min blodtype har indtil videre været en meget positiv oplevelse. Jeg har oplevet at være uden smertestillende i flere måneder og tilmed været mindre syg generelt. Naturligvis er der dage, hvor man længes efter de ‘forbudte fødevarer’, men jeg tror, det handler om, hvordan man vælger at holde diæten.

Derhjemme hvor jeg selv bestemmer hvilke retter, der kommer på bordet, er det ikke besværligt at holde diæten. Men de dage, hvor jeg spiser ude hos venner og familie, kan det være besværligt og ubelejligt for værterne at skulle spise efter sin blodtype. Jeg har derfor valgt, at jeg i hjemlige omgivelser primært spiser efter min blodtype og udenbys spiser, hvad der står på bordet. Groft sagt handler det for mig om at være bevidst om diæten i det daglige og synde uden dårlig samvittighed i weekenden. Der er som sagt forskel på hverdag og fest!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s