Til en pilfinger

For noget tid siden har jeg syet denne lille nuldre-cirkel til min søn, og den er virkelig faldet i god jord! Han synes, den er så spændende at pille i og at komme i munden. Jeg tror, det er de små stropper, og det knitrende cellofan, som er indeni, der imponerer.

IMG_1483

Den består af to stykker bomuldslærred med en diameter på ca. 10 cm (inkl. sømrum).

Jeg har klippet et stykke cellofan (fra en gaveindpakning fra FONA til CD/DVDer) i samme størrelse og syet på bagsiden af den ene bomuldscirkel. Derudover har jeg klippet 11 små stropper, som jeg har foldet og syet på den anden bomuldscirkel.

Derefter har jeg lagt de to cirkler ret mod ret (stropperne gemt imellem de to cirkler og cellofanet på den ene side nedad mod maskinen). Jeg har ladet et lille stykke være åbent, så jeg har kunnet vende den. Dernæst har jeg presset kanterne med strygejernet og til sidst syet med stikkesting på maskinen rundt i kanten 3 gange for at holde på cellofan, stropper og gøre det lidt mere stiv.

Helt perfekt til en lille barnehånd og kløende gummer! Og PS. den kan vaskes!!

Reklamer

3 thoughts on “Til en pilfinger

 1. Gerda Otte

  1000 tak for den ide og god vejledning med nusse-sutte klud. Jeg har netop syet to, de er perfekte. Glæder mig til at forære dem væk. Fandt sjovt bånd og knitrecellofan egnedesign.dk.
  Mange hilsner
  Gerda Otte

  Svar
  1. Maren Post author

   Tak for de søde ord, Gerda. Dejligt at høre mine ideer kan sprede glæde og give ny inspiration! Og så er det bare sådan en skøn følelse at give hjemmegjorte gaver væk.
   Hjemmesiden, du nævner, lyder spændende – den må jeg lige ind og studere nærmere…

   Svar
 2. Inge Christine

  Genial ide😍..laver en i blød babyfleece og putter fyld i (bamsevat) samt en lille rasledims købt i en syforretning så sjov en gave til vores første barnebarn 😀😉

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s