Hurtig bærkage med ribs og chokolade

Med en have hvor ribs og solbær vælter frem på bærbuskene er opskrifter på kager med bær et must! Denne kage er nem og hurtig at lave og kræver kun få ingredienser.

20120902_144601

Du skal bruge:
2 æg
160 g sukker
100 g hvedemel
50 g mørk chokolade
200 g friske eller frosne bær

Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse.
Vend efterfølgende melet i med en dejskraber.
Dejen vendes ud i et smurt fad. Jeg plejer at bruge hasselnøddeolie.
Hak chokoladen groft og fordel stykkerne ud over kagen. Til sidst lægges bær på.

Kagen sættes i en 200 grader varm ovn og bages i ca. 25 min.
Den må gerne en lysebrun farve.

20120902_151234

Kagen kan serveres med flødeskum eller creme fraiche.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s